Mijn verhaal

Welkom,

Wat leuk dat je mijn website een bezoekje brengt. Hier vertel ik graag even in het kort wie ik ben en hoe mijn passie is ontstaan.

Ik ben Laura, 31 jaar en mama van twee (b)engeltjes. Hier is mijn droom dan ook mee begonnen. Het maken van de leukste baby- en kinderspulletjes. Wat begon als een hobby werd even later een passie en is uitgegroeid tot een droom die nu uitkomt. De droom om ook voor jou liefste kleintje de leukste dingen te maken. Naaien is voor mij echt ontspanning, ook al brengt het soms wel is stress met zich mee... Vooral omdat mijn hoofd atijd barst van de ideeën die ik dan liefst van al onmiddelijk waar maak. Maar zoals bij iedereen duurt mijn dag ook maar 24 uur. Maar ik blijf mijn droom waarmaken... Met heel veel liefde, overgave en passie, elke dag opnieuw.

Daarnaast heb ik ook nog een tweede stukje aan mijn webshop toegevoegd. Deze artikelen zijn niet door mezelf gemaakt maar wel met veel liefde uitgekozen. Ik vind het ook heel leuk om op zoek te gaan naar leuke hebbedingen, accessoires, ... voor (mijn) kindjes. Dus ik dacht, waarom deze twee niet combineren!? De artikeltjes die ik in de 'Shop' verkoop zijn meestal ook handgemaakt, daarmee wil ik graag de duurzame en unieke trend verderzetten binnen mijn webshop.

Alles wat ik maak en alles wat ik aanbied op mijn webshop is gedaan met heel veel liefde!

Ik wil jullie alvast heel hard bedanken. Al jullie bestelling worden elke dag met veel liefde verwerkt. Bedankt om zo voor een stukje mee in mijn droom te stappen.

Veel liefs, Laura

© 2020 - 2021 ♡. voor pateekes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel